Voilà Beauty Center -

 

De schoonheidssalon gemaakt met passie voor cosmetologie. Een plek waarop iedereen zich bijzonder kan voelen, bij ons ontspan je je en vind je rust in de drukte van het dagelijks leven, tegelijkertijd verzorg en benadruk je jouw natuurlijke schoonheid. Wij zorgen voor volledige professionaliteit, vriendelijke sfeer en hoge kwaliteit van onze diensten. Dankzij onze jarenlange ervaring helpen wij jou een juiste oplossing van elk esthetisch probleem te vinden.

 

Uit zorg voor de gezondheid en veiligheid van onze klanten wordt er voor elke behandeling een uitgebreid interview gevoerd om behoeftes van de klant en geschikte verzorgingsbehandelingen te bepalen. Onze professionele aanpak is zeer op prijs gesteld bij onze klanten en elke, zelfs eenmalige, bezoek bij ons is een onvergetelijk relaxmoment met oog voor jouw gezondheid en jouw lichaam. We bezitten aantal diploma's en certificaten. Wij doen ons best om op de hoogte te blijven van alle trends en nieuws in cosmetologie. Regelmatig nemen wij deel aan verschillende bijscholingen en voorbereidende cursussen zowel in Nederland als ook in Polen.

 

Onze salon is voorzien van apparatuur van de nieuwste technologie die bedoeld is voor cosmetische behandelingen.


In Voila Beauty Center vindt u ook inspiraties en ideeën voor een ongewoon cadeau voor uw naasten, kennissen en uw levens- en zakenpartners. Brede keus van diensten en gunstige termijnen laten de Ontvangende van een exclusieve behandeling en momenten van rust  en ontspanning genieten .

 

Voila Beauty Center is een plezierige en rustige plek waar we zorgvuldig je beauty benadrukken of gebreken in jouw uiterlijk herstellen .

 

Aarzel niet, bestel een behandeling nog vandaag.
   

O NAS

 

  1. pl
  2. en
  3. nl

Vijfhuizenberg 48 G

4708 AL Roosendaal

tel. 0 645 376 565

info@voila-beauty.nl

 

KVK: 69441871

"Elk van ons draagt schoonheid in zich. Het is nu juist de kunst om ze wel kunnen te ontdekken" -

                   Eric Emmanuel Schmitt